140209 Sköna söndag?

Idag är det sköna söndag… Mulet, lite snöfall då och då, -4 grader på morgonturen med lite snålblåst. Nja, vet inte om jag kan säga att det är sköna söndag.
 
Flickorna verkar inte bry sig värst över vädret, det är nog bara ett mänskligt problem. I natt hade det faktiskt varit några skotrar som kört på stigen där vi brukar gå. Verkar ha varit high life då vi hittad denna mitt i spåret:
 
 
Den kan inte ha legat på en släde då den låg mitt i spåret och hade tydliga märken efter skotermattan under sig. Jag ställde den på en sten för att den som så småningom saknar den kanske åker tillbaka samma väg och letar. 
 
Flickorna luktade nogsamt igenom platsen där den legat, det kanske kan finnas något mer?
 
 
En lite snöig Garbo i närbild….
 
 
En lika snöig Greta
 
Flitig liten Piga hade vax i öronen idag när hon hittade godsaker att smaska på så då blev det strikt fotgående ett gott stycke av vägen.
 
Avslutade turen som vanligt med lite olika former av inkallning vilket det verkar som de gillar rätt skarpt, konstigt nog.
 
Nu är de i hundgården en stund, verkar också vara mycket uppskattat. Ska strax ta in dem så att de inte blir vana vid att det alltid är mat när det är dags att komma in från hundgården. Själv tänker jag fortsätta att lata mej hela söndagen. Ny dag i morgon, helga vilodagen!
 
Marith
 
 
 
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fem + tre =