140212 Tur att det droppar in rapporter!

Ja nog är det tur att det är någon som skickar in lite rapporter. Det har varit några dagar som sett ut som alla andra så någon uppdatering av bloggen har det inte blivit. Igår kväll fick vi ett mail från Norge, närmare bestämt från Bente och Max.
 
De har tränat för fullt och de har även träffat Jenny och Mika vid något tillfälle. Det verkar som arbetsprestationerna är till full belåtenhet. Bente skickade även lite bilder från Max träning:
 
 
 
Fullt fokus på jobb….
 
 
… full fart på söket….
 
 
… och näsan hänger med!
 
 
Max jobbar oavsett väderlek
 
 
En riktig tuffing alltså!
 
Tusen tack till Bente och Max för bilderna och för rapporten. Det är så trevligt att få höra (och se) hur Pigas syskon (både hel- och halv) har det, vad de sysslar med och hur de mår.
 
Mina flickor tycker nog att det händer alltför lite. Idag blev det en ännu kortare långpromenad än det varit sista tiden. Jag hade lite brått för jag skulle få hjälp med pelletspåfyllning och vi sov lite för länge. Ett foto hann vi med och man kan ju se lite skillnad på både snöläge och väder…
 
 
 
De ser ju inte alltför muntra ut. Är det dags för foto igen, suckar de…
 
Senare på dagen fick de vara i hundgården några timmar. Jag tror de uppskattar det för det är full fart till grinden och ivriga på att jag ska öppna för dem. I ärlighetens namn så är de lika glada när jag kommer dit för att hämta dem också…. Omväxling förnöjer kanske?
 
Marith
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

14 + två =