140107 När inte huvudet är med….

Idag har inte mitt huvud varit med riktigt. I morse när jag skulle ge flickorna sin frukost så hade jag ju glömt att lägga Garbos mat i blöt. Det blev lite snabb-mjukgörande-Mikrobehandling och kort rastningspromenad först istället. Gissa om de tyckte det var orättvist!
 
Idag fick det var i hundgården en liten stund medan jag fixade lite utomhus. Mycket uppskattat men jag är lite restriktiv nu när Garbo inte är ok i munnen. Det hade kommit snö i natt och snö har de ju inget emot, snarare tvärt om. Det såg ut som om de hade sprungit runt och haft jättekul den stund de var ute.
 
Morgonrundan, som inte blev av i morse, gjorde vi mitt på dagen istället. Härligt att gå när det är riktigt ljust för en gångs skull. Tyvärr var det töväder och lite gråmulet så några bra foton blev det nu inte idag heller.
 
När flickorna skulle ha kvällsmat blev det en repris på morgonen. Glömde blötlägga maten igen!!! Attans! Stackars flickor. Nåja, vi gick en kort runda medan maten mjuknade:
 
 
Så värst intresserade att göra ifrån sig var de inte. Letade mest efter något ätbart.
 
När vi kom in var det full fart till köket. Var är käket! Var är käket! Matte kom nu vi är hungriga tyckte trion som hade så brått att de inte stannade i hallen för att ta av sig reflexhalsbanden först.
 
 
Tre mycket hungriga labradårer….
 
Nu ligger de i soffan, mätta och belåtna, och snarkar och fiser. Friden återställd alltså.
 
 
Marith
 
PS. Svederkäringa uppdateras också
 

5 reaktioner på ”140107 När inte huvudet är med….”

  1. :)Som en sa til mig för mååånga år sen. "Går du ut med din hund varje dag.. Jo det gör jag, flera gånger per dag", men många gör inte. Han hade en labbe.. Stackars hund..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

1 × ett =