140111 Håll en tumme för att det går vägen…

Nu behövs det lite hålla tummar att det går vägen med Garbos tillfrisknande från operationen. Såg att det såg lite konstigt ut på den sidan som de dragit två tänder redan i onsdags kväll men trodde att jag var fjantig. Igår tyckte jag det var en lite större ”grop” och i morse såg det ut så här:
 
 
Lite svårt att se riktigt kanske men ”gropen” syns.
Jag ringde Ejra men de hade ju ingen jour så jag ringde Djursjukhuset istället. Fick kontakt med en mycket trevlig person som, efter konsultation, sa att det fanns inte så mycket att göra åt. Det kunde bli så att ett stygn lossnat och då var det bara att spola rent med vatten så fort hon ätit samt använde det antiseptiska medlet. Vi får hoppas det räcker och att det inte blir några sviter.
 
Det är tur att hon är så snäll, Garbo den gudomliga. Hon tycker ju inte om det antiseptiska medlet, spottar och fräser men låter mej ändå hålla på i hennes mun, go gumman!
 
För övrigt har det varit en lat dag (som vanligt nu för tiden) för flickorna. Just nu sitter de bara och väntar på mat och en liten runda till skogen. Kollar klockan och ser att det har varit dags ett bra tag nu så det är väl bara att man kliver upp ur fåtöljen och gör lite nytta. Vi lär väl behöva något i magen vi tvåbenta också. Slut på friden alltså!
 
Marith
 
 
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

9 + 2 =