140112 Brr… kallt med -15 och snålblåst

Idag var det riktigt kallt på morgonrundan. Runt -15 och snålblåst från norr. Det bet bra i kinderna och ögonen rann och det gjorde ju inte saken bättre. Detta bekymrade då inte flickorna det minsta, full fart och t o m Garbo var med på lite bus idag.
 
Jag tror att de verkligen tycker om snö, nästan lika mycket som om vatten. Efter bara en liten stund såg de ut som riktiga snömonster.
 
 
Mina tre snötroll!
 
För Garbos del tycker jag om att hon har stor aptit, vill gärna busa och verkar vara både pigg och alert. Det jag inte tycker om är hur det ser ut i munnen. Vet inte vad jag ska göra, kanske slår jag en signal till Ejra i morgon för även om det inte gå göra något så har då jag gjort vad jag kunnat.
 
Marith
 
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fem × ett =