140114 Det gäller att vara på alerten!

Nu när Garbo håller på att läka i mun så gäller strikt bara uppblött mat. När vi är ute gäller det att hålla noggrann koll eller ha henne i koppel. Att hon ska behöva gå i koppel jämt igen känns lite tungt, hon har ju nyss gjort det när hon opererade bröstet så hon får vara lös under uppsikt.
 
I morse blev jag varse hur snabb en hund egentligen kan vara. Igår när vi gick morgonrundan så gick jag och funderade på annat så hon följde med de andra två in i skogen. Det tog säkert inte mer än en minut innan hon var tillbaka på stigen, kom som ett skott på inkallning. Trots det så vaknade jag kl 5 med att hon stod och hulkade och spydde upp en korv av gammalt gräs….
 
Idag var jag desto mer alert och har hon lyckats nu då vet jag inte. Nu i kväll fick alla göra ifrån sig under strikt uppsikt en och en. Greta har börjat med dumheten att bara vända sig om och smaska. Blääääää! Piga kan också stå och passa på henne så om man inte ser upp…. Äckelhundar!!!
 
De har börjat med detta nu när de inte hittar några bär längre men de må väl för sjutton ha lite skillnad på bär och skit? Att rådjurs/hares/älgs skit slinker ner ibland har jag större förståelse för men detta. NEJ!
 
Marith

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

nitton − 1 =