140116 Stackars flickorna!

Jag tycker faktiskt lite synd om flickorna just nu. Det blir inte mycket intressant som händer. Man tänker varje dag att… Nä men i morgon DÅ ska vi…. och så blir det nada. Dels har det varit mycket annat, dels är det kallt och dels saknas både lust och energi. Det känns som man bara går och väntar just nu.
 
Tack och lov blir det i alla fall morgonrunda för dem och den uppskattas. Idag var det -12 grader så det var rätt ”humant” på vår tur. Försökte mej på att ta lite kort men blev tvungen att använda min lilla telefon så kvalitén är som den är. Fint var det i alla fall med lite vitt på både marken och i träden.
 
 
 
Lite frusna ser de faktiskt ut att vara men det stämmer nog inte.
Det var väl mer att de tyckte det var lite trist innan jag ställt in kameran på telefonen….
 
På kvällsrundan var det en riktigt gul och trind måne men tyvärr så var det väldigt disigt så det var inte lönt att ens försöka att ta ett foto.
 
Garbos mun blir stadigt bättre och det ser ut som om det är på god väg, även på den sidan som stygnen hade lossnat. Det är bara att hålla tummarna att hon inte gör någon dumhet innan det är helt läkt. Tyvärr blir det inget fredagsgodis… De brukar nämligen få ett grisöra på fredag kväll men Garbo får ju inte tugga något hårt så jag gissar att det känns kalas när det äntligen blir dags.
 
Marith
 
 
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

5 × tre =