140124 Kyligt värre!

I morse när jag vaknade kändes det rätt kallt i huset. Tittade på termometern och då var det bara +17 grader inomhus. Gick ner till pannrummet och konstaterade att pannan gick för fullt men den orkade inte hålla full temp så jag slog på elpatronerna också.
 
När flickorna och jag var redo att gå ut så såg jag att utomhustemperaturen var -17 grader så det matchade ju! Det blev ingen riktigt långpromenad för det blåste en riktig snålblåst och mitt ben hängde heller inte riktigt med. Flickorna höll igång i alla fall så jag tror inget av detta bekom dem värst mycket.
 
 
En riktigt ”krispig” morgon!
 
 
Alexisbacken visar sig från sin ljusa sida….
 
… liksom mina charmtroll!
 
Så mycket har dessvärre eller tack och lov, inte hänt idag. Allt har flutit på som vanligt. Lite skönt när man slipper ”katastrofer”.
 
Det ser också ut som om vi har löst instruktörsfrågan inför kennelträffen i sommar. Blir nog riktigt bra tror jag. Fick dessutom besked från Depå Grande, där vi hyser in oss, att kost och logi ligger på samma pris som i fjol, härligt!
 
Marith
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

femton − 13 =