140131 Så var det fredag igen!

Jaha så var det fredag igen. Det blev en halvlång morgonrunda idag men utan större engagemang från min sida. Lusten och orken att hitta på aktiviter för mina flickor är i det närmaste obefintlig då jag har full sjå med att ta mej fram.
 
Några foton blev det dock, men med dålig kvalitét som vanligt (önskar att jag hade råd med en bättre kamera än telefonen…).
 
 
Testade lite inkallning vilket fungerade perfekt idag! Full fart till matte!
 
 
Här står Greta och funderar på vad Piga håller på med….
 
 
Det gör även Garbo…
 
 
Måste kalla hem henne och så hon inte håller på med några dumheter. Full fart hem blev det!
 
Efter lunch skulle Thord på sjukgymnastik och jag hade beställt sjukresa till honom men vi kom på att jag måste ändå proviantera lite inför helgen så jag ringde och avbeställde skjutsen. Flickorna fick följa med och Greta blev överlycklig. Det behövdes alltså bara en tur på sjön för att hon skulle återgå till sin forna extas så fort något roligt hände. Nu blev det ju inte så kul…. de fick sitta i bilen hela tiden medan vi var i Bräcke och sedan var det bara att gå in när vi kom hem. Måste nog varva med lite ”tomma” bilresor och när det händer något roligt framöver.
 
Idag var jag ju i Bräcke när jag skulle blötlägga Garbos mat så det blev alldeles bortglömt igen. Chansade och gav henne torrfoder med färskt vatten och det gick faktiskt bra. Jag kommer nog ändå att fortsätta ett tag till så att det hinner bli en stark och bra hinna över ”hålet” efter tänderna som veterinären tog bort. Lite synd om flickorna för det är länge sedan de fick något grisöra nu men som sagt var, det är nog bäst att se till så att Garbos mun är helt ok i stället för att ta några risker.
 
Marith
 
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fem × fem =