140628 Låg aktivitet just nu

Ja nu har det helt plötsligt varit låg aktivitet på träningsfronten. Visserligen går vi vår morgonrunda och har lite små vardagsgrejor för oss. En liten stund ute på gården blir det också. Just nu har vi mest kört med fotgående, att kunna lugnt invänta både tecken OCH kommando när det gäller dirigering för Pigas del. Lite dirigeringsövningar har det också blivit förstås men där hon måste lära sig att ta rätt dummy. Det tar sig, sa mordbrännaren.
 
För Garbos del har vi sysslat med avlämning då hon i fjol började med dumheten att inte vilja lämna av. Även hon har drillats lite på det här med att ta rätt dummy. Även där kan man kanske säga att det tar sig.
 
Greta har också fått jobba lite men utan större disciplin, bara försöka var lite lugn. Idag var hon riktigt härlig faktiskt. Så skönt när hon kan hålla igen lite och inte stressa upp sig till max.
 
 
Gårdagens morgonrunda…
 
 
… flickorna i morgonsol…
 
… sitter snällt och tittar medan jag….
 
 
… tog ett foto på Sundsjön med lite sommarblommor i förgrunden. Äntligen lite bättre väder!
 
Thord passade på att klippa gräset i flickornas hage
 
Själv fick jag igång trimmern efter MÅNGA!! om och men. Så nu är det riktigt prydligt i hagen. Måste ju snygga till det lite innan vi får gäster.
 
I morgon blir det träning i Ismundsundet i alla fall. Ska bli riktigt skoj! Hoppas bara att vi får behålla dagens väder även i morgon…
 
Marith

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

två × 2 =