140304 Sista morgonen med gänget!

Idag var det sista gången på ett bra tag som jag är med på en morgontur med flickorna. Ingegerd, Gustaf, jag, Ronja, Sita, Greta, Garbo och Piga gick vår vanliga morgonrunda.
 
 
 
 
Nu blev den inte ”helt vanlig” då Gustaf hade lite hyss för sig. När inte hundarna tittade så kastade han en handske vid någon av stolparna efter skoterspåret.
 
 
De fick alla turas om och här var det Greta (men även Piga var lite på hugget)
 
 
Bra stopp och sedan anvisning, lite vidlyftigt men handsken hittad och full fart in….
 
 
Sedan var det ju det här med att komma direkt och lämna av….
 
 
Nåja, det är väl huvudsaken att Gustaf får igen sin handske?
 
Efter lite frukost och att Pigas och Garbos bagage var instuvat i bilen var det strax tid att ta adjö. Nu dröjer det ett tag innan vis ses igen och det kommer (och är redan) väldigt tomt…
 
 
Att något är på gång har de redan känt på sig….
 
 
VAD ska hända nu, frågar Piga.
 
 
En snabbrastning och sedan var det dags….
 
 
Full rulle….
 
… mot bilen.
 
Garbo var lite tveksam om hon verkligen skulle hoppa in i bilen. Matte stod ju kvar på bron, märkligt? Med lite hjälp var även hon i säkert förvar i bilen och resan ner mot Skuggarvet började.
 
Jag har fått telefonrapport om att resan gått bra och hundarna är installerade utan större problem. Maud, Potifar och Lady kom och hämtade Greta och Thord. Där ska de vara tills på lördag då  Maud, Andreas, Emelie, Thord och hundarna kommer hit igen. Då stannar de här tills på söndag och förhoppningsvis kommer även jag hem på söndag. Greta följer med Maud och barnen till Hissmofors igen och blir där tills jag är kry nog att ta hand om lite hundar igen.
 
Marith

2 reaktioner på ”140304 Sista morgonen med gänget!”

  1. Förstår så, allt fjant, tycker en del andra, men när dom är den största delen av en liv. Finns ingenbackup mer än vänner. Kram, håller tumar och tassar. Kommer gå bra, å blir bättre 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fjorton + 9 =