140310 Kort rapport från sjuksängen.

Det är lite märkligt att huvudet inte riktigt hänger med trots att det är kroppen som fått justeras… Glömde ju berätta att gubben kom och hälsade på på eftermiddagen på torsdag (operationsdagen) och på fredag fick jag oväntat besök av min bror och hans sambo. Väldigt trevligt så jag kan inte förstå att jag så helt glömde bort det…
 
Fredag och lördag mådde jag oförskämt bra så  igår, söndag tog jag igen det. Det var en lite tuff dag, trött och jag hade väldigt ont i mitt knä. Kan inte påstå att jag var särskilt sällskaplig. Fick besök av Göran, Ann-Sofie, Cassandra och Melinda. Ann-Sofie har ju fyllt år och hon hade öppet hus i lördags. Tyvärr kände jag att jag inte kunde åka dit så då tog hon helt enkelt med sig en bit smörgåstårta och for hit med den. Jättesnällt!
 
Nu var jag som sagt inte värst pigg så jag blev tvungen att gå och lägga mej efter en stund. Får försöka kompensera lite längre fram när jag är piggare.
 
I natt har knät värkt så jag trodde jag skulle bli tokig. Till slut smörjde jag med Voltaren och då fick jag sova några timmar. I morse när jag steg upp och började gå kom jag på vad det eventuellt kan bero på. Jag är ju överrörlig i mina leder och mitt knä har ju slitit riktigt ont länge nu så det är väl inte så fräscht i grunden, men jag kom på att när jag går med kryckor då rätar jag på benet allt vad jag kan för att känna mej säker…. Inte så bra, så nu försöker jag hålla knät lite böjt och faktiskt, det verkar som det hjälper. I alla fall till en viss del. Vi får väl se hur det går. I själva höften och operationssåret är det faktiskt inte särskilt ont. Gör inte så ont när jag står på benet heller (bara knät).
 
Nu har vi haft besök av hemtjänsten så Thord är i alla fall bra omhändertagen. Men inte blev det som de sagt, att det skulle vara två som delade på tjänsten. Det kommer nog att bli ett evigt spring av olika personer. Blir lite trött på att förklara allt ideligen men det ska tydligen vara så nu. Det är ju i alla fall tur att det kommer någon. Vi får väl se hur det blir framöver.
 
Marith

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

nitton − 17 =