140317 Ny rapport från Skuggarvet

Idag ringde Gustaf och var riktigt full i skratt. Han tyckte att jag hade tokiga flickor. De hade upptäckt att det fanns stora vattenpölar och vattenfyllda diken. Som alltid på våren så var det förstås ett riktig JABBADABADOOO! Full fart fram och tillbaka helst med huvudet under vattnet. Hans egna flickor brydde sig inte men de här betedde sig som de värsta småungar när de ser vatten. Han tyckte i alla fall att de har en mycket bra päls, för när de kom hem igen så var de så gott som torra.
 
Jag frågade om de hade hittat på något bus då men det hade de inte gjort, snarare tvärt om. Gustaf hade putsat klorna på dem och då hade han lite svårt att bli av med Garbo. Hon njuter verkligen av de stunderna och hon kan ”tjåla” till sig bra mycket gostid om man tillåter…
 
Idag hade de varit ute tillsammans med Leif också så de hade åter igen varit 9 hundar i flocken. Dock hade promenaden fått lösas med lite ömsom koppel då Ronja och Piga ju löper och Leif har hanhundar också. Jag tror att flickorna tycker att de kommit till himmelriket med massor av stimulans. Det blev det ju lite svältfödda på här hemma under sista månaderna.
 
Dock måste jag säga att jag börjar sakna mina goa flickor, särskilt när man får höra lite ”berättelser” ifrån dem men samtidigt vet jag ju att detta är det allra, allra bästa för oss alla. Vet förstås inte hur det är om Gustaf och Ingegerd håller med men det låter inte som om de har blivit less dem än i alla fall.
 
Fick ett foto häromdagen som jag ännu inte publicerat så här kommer det:
 
En fin samlad tropp och glada miner!
 
Marith

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

arton − fem =