140330 Lisa för vår hundabstinens

Ja rätt vad det är så får man lite abstinens i saknad av hundsällskap. Rätt tomt faktiskt. Igår kom Maud med familj och hundar och stannade över till idag på eftermiddagen. Naturligtvis var Greta också med, gogumman. Lite väl överlyckliga när de kom förstås så det var tur att jag satt säkert i fåtöljen. När de lugnat ner sig lite så gick det faktiskt att få klappa om dem lite. Efter ett tag så var allt lugnt och ungefär som vanligt här hemma. Greta lade sig i köket och bevakade noga om det inte skulle bli mat snart….
 
 
Greta hade läget under kontroll….
 
 
Potifar kollade Thord och diskmaskinen….
 
 
medan Lady höll noga koll på mej och kameran.
 
 
Lady passade också på att må lite gott i Pigas hundbädd.
 
Vi har aldrig tidigare sett att hon lagt sig där så förmodligen har Piga bestämt att hon inte får så det gäller att passa på när hon inte är hemma.
 
I natt sov Greta hos Thord som hon alltid brukar göra men i morse kom hon upp till hälften i min säng och borrade in huvudet vid mitt huvud. Hon riktigt njöt och lade sina tassar om nosen, blundade och tryckte sig emot mej. Kan man annat än smälta? Synd att  jag inte hade kameran till hands. Potifar kom också och störde lite så mysstunden tog lite abrupt slut.
 
Marith
 
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sex + 18 =