140504 Sköna maj välkommen….

Ja sköna maj välkommen… om den ändå vore skön… eller jag lite skön är den väl. Solen skiner, fåglarna kvittrar och idag var det ”lagom” vind men bara 1 grad varmt när vi startade vår morgonrunda, flickorna och jag.
 
 
Det är så härligt att få se öppet vatten när vi går vår morgonrunda!
 
 
Utsikten från balkongen blir bättre och bättre. Snart blommar häggen och då är det bara att njuta!
 
 

Flickorna har heller inget emot att njuta av morgonsolen.
 
Idag hade jag tänkt att jag skulle hinna ut med Piga på en liten träningsrunda…. Tänka går ju, men hann jag? Nä, kanske är det något med prioriteringen? Jag blev sittande med mina tidsjournaler hela förmiddagen. Det är inte det enklaste för jag skulle ha jobbat 3 timmar som lokalvårdare och 36 timmar och 45 minuter/vecka som anhörigvårdare om jag varit frisk. Nu är jag sjukskriven på hälften… och det ska skrivas dag för dag så både arbetsgivare och Försäkringskassan blir nöjd. Är helt sjukskriven som lokalvårdare och jobbar alltså 19 timmar och 20 minuter/vecka som anhörigvårdare fördelat på 7 dagar/vecka. Noga är det!!!! Efter många om och men och många ändringar på minuter här och där så blev det så småningom färdigt. Tror att totalen stämmer till slut.
 
Sedan blev det duschen och en resa in till Gällö för inköp av saker jag glömt till middagen. Lade på breven på brevlådan också så det blev gjort. Flickorna fick följa med, det gäller att träna passivitet. Inte alla bilresor ska ge aktiviteter…
 
När jag packat upp varorna så fick jag sms att våra middagsgäster var på väg. Kommer om en timme. Så det blev ingen träning, blev förberedelser av middagen istället. När de hade åkt var det dags för flickornas mat och lilla kvällsrundan. Kunde förstås ha gett mej ut en stund men min kropp tyckte jag skulle sitta i fåtöljen och slöa lite så då gjorde jag det istället. Stackars flickor. Ingen träning idag heller. Man känner sig lite på efterkälken med tanke på att vänner och bekanta har startat på prov, WT och är iväg på diverse träningar och jag gör ingenting alls…
 
Hur som helst har Greta börjat löpa färdig, det är precis på slutet nu. Vi skojar lite och säger att vi fick hem en hanhund för hon lyfter väldigt ofta på benet när hon pinkar numera.
 
 
Hon både lyfter på benet och pinkar över de andra två den goda Greta.
 
Marith
 
 
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

16 − två =