140520 Åter igen en mycket trevlig dag!

Försov mej lite i morse och för att hinna med frukost och dusch för både gubben och mej så blev det den kortaste morgonrundan. Vi hade bestämt att vi skulle till Tina Gilljam & Canelle och träna lite tillsammans med två andra flattar, Vittra och Bolt, med mattar.
 
 
Tina med Canelle i samspråk med Mia Cederberg (hennes flathanne Bolt sitter i bakgrunden)
 
 
Therese Sivertsson & Vittra
 
Det var jättetrevligt att äntligen få se hur Tina bor. Så härligt ställe! Om jag bodde där skulle jag sitta vid bordet varje morgon med en kopp kaffe och titta ut över sjön. Ljuvligt.
 
Vi började med lite markeringar ner mot sjön. Korta idag också till flitig liten Piga… Wroooom…. så var hon ända ut i vattnet. Gör om gör rätt men fel blev det i alla fall. Nåja, så småningom så ramlade polletten ner. Mindre fart och noggrannare markering, det var nästan vindstilla och lite småregn, vilket gör det omöjligt att ha så brått. Nyttigt, nyttigt!
 
Sedan gick vi upp ängen och körde dirigering. De flesta gick bra men en blev det ett stopp och vinkling för mycket. Ett bra test så man ser hennes begränsning. Skickade rakt fram, tog tillbaka, skickade ut en bit, stopp och vinklade till höger…. då blev det rakt bakåt… Gör om gör rätt och rätt blev det.
 
Det kom lite smådugg ibland men vad gör väl det om man har solen inombords?
 
 
Thord höll ett vakande öga på oss, här med regnskydd.
 
 
Mia hade även med sin lilla blandrashund som snälla Canelle lekte med.
 
Sedan gick vi in i stugan och Tina bjöd på fika. Gott, gott för man blev lite sugen. Vi blev sittande en god stund och tiden går fort så klockan var nog närmare halvtre tror jag, innan vi startade återfärden.
 
Greta & Garbo var också med men det fick vackert stanna i bilen. Tror att de börjar bli rätt sur på mej vid det här laget men i morgon tror jag att även de ska få röra på sig lite. Det ska ju bli fint väder hela dan som det såg…
 
Marith

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

17 − sjutton =