141106 Dags för rapport!

Ja nu är det ett tag sedan det blev någon rapport. Ibland har jag ”skrivklåda” men rätt vad det är blir det bara inte av. Garbo har nu gått sista gången hos Anna Björk på Björks Hundrehab. Hon har varit dit 10 gånger och det har gått otroligt fort och otroligt bra. Efter första gången såg jag henne halta till en gång på morgonen efter men sedan har jag inte sett något alls. Fina muskler och faktiskt tycker jag hon går ”finare” när vi går vår morgonrunda också. Hon har bättre steg…

Garbo har njutit i fulla drag varje gång vi varit dit. Sista gångerna har hon haft så bråttom in i Water Trademillen så hon har på eget bevåg stuckit iväg in. Nu ska vi fortsätta att träna lite hemma genom att hon får gå med klövjeväska ca varannan dag ett tag och med 1 kg vikt (hälften i varje väska). Vi får börja med 20 minuter per gång för att sedan öka tiden och vikten. Idag blev det premiärtur då det skulle ha varit vattenträning om vi fortsatt med det.

 
 
Vad menar du nu matte?
 
 
Ska jag verkligen gå omkring och bära på det här?
 
Rätt snabbt fattade hon galoppen och gick snällt en skogstur med matte. Vi gick en bit efter samma stig som vi  brukar gå på morgonrundan.
 
Idag var morgonrundan lite speciell… Sista morgonrundan (i alla fall på ett bra tag) som jag hade alla tre flickorna med mej.
 
 
Här sitter de alla tre tillsammans. Piga till vänster, Garbo bakom och Greta till höger.
 
 
Ett solokort blev det förstås också (eller de blev många men det här var det bästa).
 
Ikväll kom Kicki Hedman och Anders Persson och hämtade henne. Hon kommer numera att ha hemadressen i Häggenås. Vi kommer förstås att få vara hundvakt när det behövs och även träffas lite då och då i övrigt men nu har hon nu en ny husse.
 
Det var förstås med lite blandade känslor som vi såg henne åka. Vi vet att hon kommer att få det så bra. Hon har ingen att konkurera med när det gäller Anders (eller… det skulle ju kunna vara Kicki då förstås)… Hon älskar att stå i centrum och nu kommer hon att få följa med Anders i lastbilen och verkligen få vara med. Känns mycket bra för hennes skull. Att hon glatt och villigt följde med ikväll gör inte saken sämre. Hon blir inte utan hundsällskap heller för ibland kommer hon att träffa och få vara med Lava och Sally (Kickis flattar) som hon gott kommer överens med.
 
Idag har jag förstås passat på att ha en Greta-dag. Lite manikyr, pedikyr, massage och allmän ompyssling, lite frisbee och ett grisöra efter maten blev det också. Även om det blir tomt, vi kommer naturligtvis att sakna henne, så känns det rätt bra ändå.
 
Marith
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

3 + sjutton =