141006 Det börjar vara dags….

Ja det börjar vara dags nu att skriva av sig lite igen. Det har ju gått några dagar…  Greta har kommit hem sedan jag sist skrev. Hon kom i onsdags och intog hemmet igen.
 
 
Lika go och glad och optimistisk som vanligt.
 
Garbo har haft det liiite jobbigt sedan Greta kom hem. Garbo löper, iof ett lite konstigt löp då hon blöder mycket mindre än hon brukar och jag har inte sett något höglöp ännu och i normalfallet skulle det vara över nu. Hon kanske börjar bli gammal? Hur som helst så bryr sig inte Greta om att hon inte höglöper. Hon uppvaktar och uppvaktar och uppvaktar. När vi går morgonturen så sätter sig Garbo och väntar på att jag ska säga åt Greta att sluta försöka ”para sig”. Det blev inte lika många gånger idag så hon kanske börjar ge upp, den goda Greta…
 
 
Tack för hjälpen matte, säger Garbo!
 
 
Flitig liten Piga bryr sig inte om varken Greta eller Garbo. Hon plockar bär. Punkt slut!
 
 
Tyckte trots allt att det var dags för ett ”flockfoto” igen, nu när de alla är samlade.
 
För övrigt så avslutade jag ”kurseriet” för hösten nu i söndags. Nu har ju Piga löpt färdigt och hon verkar vara i bra form igen och jag har känt henne på pulsen lite. Hon verkar åter lyssna rätt bra och riktigt fokuserad på sina uppgifter så nu ska det bli kul att få träna egen hund igen. Hoppas att det blir lite samträningar framöver trots att de flesta är färdiga med jaktproven för året.
 
I lördags var jag och ögonlyste Piga med resultatet ua (liksom förra gången). Skönt! Hon skötte sig exemplariskt och fick t o m beröm av veterinären, Nils Vallin Håkansson, för att hon satt så lugnt och stilla medan han tittade. Kul!
 
Garbo skulle ha varit på rehab igen i torsdags men precis när vi skulle ge oss iväg så ringde Anna och talade om att hon var sjuk. Hoppas bara att hon är frisk i morgon när vi har tid igen. Jag har inte hört något så jag hoppas att hon har kryat på sig.
 
Marith
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sjutton − 12 =