141015 Lite av varje…

Ja nu är det några dagar sedan jag uppdaterade bloggen igen. Tycker att tiden går en aning för fort egentligen. I helgen kom Maud, Potifar och Lady på besök. Thord fyllde år så han uppvaktades efter konstens alla regler. Presenter, planka till middag och hembakad tårta till efterrätt.
 
Maud och jag hade egentligen tänkt att vi skulle ut och träna Potifar och Piga men det regnade hela dagen så av det blev intet. Istället fick jag lite hjälp med att flytta några möbler. Inte dumt det heller. Morgonrundan avverkades dock utan regn som tur var….
 
I tisdags var det dags för Garbos fjärde rehabbesök och resultatet verkar lovande. Anna har nu ökat tiden varje gång och Garbo svarar väldigt bra på behandlingen. Inget haltande eller stelhet, bara lite sugen på massage. Säkert har hon lite träningsvärk i musklerna. Det är jättekul att se henne när hon går i ”apparaten”. Krafiga tag och bestämda steg. Så småningom ska även hastigheten på bandet ökas, få se om det kanske blir i morgon.
 
Idag var det regnfritt på morgonrundan även om det kändes lite kyligt trots 5 grader på termometern. Det hade säkert varit kallare under natten men vi hade faktiskt sovmorgon så vi kom nog inte iväg förrän klockan var nästan halv nio.
 
 
Idag var det mycket ”post att läsa”…
 
 
… man kan ju undra vilka nyheter som stod på ”första sidan”?
 
 
De letar fortfarande bär även om det är glest mellan dem.
Glest är det på träden också då det mesta av löven ligger på marken.
 
På eftermiddagen var jag iväg och köpte lite hundmat och passade också på att träna flitig liten Piga till hennes stora förtjusning. Roland och Garmin hade heller inte tränat på länge då Garmin har varit konvalescent pga öron inflammation.
 
Jag kan inte precis påstå att de såg särskilt ringrostiga ut. Bra markeringar och godkänd dirigering blev dagens resultat. Jag tror att de kände att vi var rätt nöjda för när vi gick tillbaka till huset så blev det lite bus…
 
 
Hej å hå vad det går… full fart.
 
Fortfarande mycket spring kvar i benen efter träningen och humöret på topp!
 
På söndag ska några ur samträningsgruppen träffas och träna lite Walk Up. Ska bli riktigt roligt! Hoppas bara att vädrets makter är med oss.
 
Marith
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

elva + 7 =