141022 Grönt, vitt, grönt vitt?

Ja det har varit ett evigt duttande med snön just nu. Först kommer de snö så det blir lite vitt på backen, sedan töar det bort, kommer en ny omgång och töar bort.
 
 
En något förvånad Piga med snö i ”ansiktet”.
 
 
Såg ju lite renare och trevligare ut på morgonrundan
 
 
… men samma letande bland blåbärsriset…
 
Tyvärr är ju inte marken frusen så det är ganska ”lermjukt” på stigen…
 
Vid kvällsrundan så var snön borta igen men husse berättar att han tittat på vädret och sett att det kommer mera i morgon igen. Nu gör det väl inte så mycket för nu har bilen fått sina vinterdäck påmonterade.
 
I morgon är det dags för Garbos rehab också. Det blir hennes sjunde ”vattenpass”, bara tre kvar tyvärr. Tycker verkligen att det gett resultat. Har inte sett att hon haltat en enda gång sedan hon började med rehaben. Hon äter förstås fortfarande Previcox varje dag och ska så göra till nästa måndag (27/10). Sedan ska hon äta varannan dag. Gruvar mej lite för jag måste komma på ett bra system så jag kommer ihåg när hon fått och när hon inte fått.
 
Pigeligen är en riktig gogumma just nu. Hon hoppas nog varje dag att det ska bli lite träning och det hade jag tänkt vi skulle sysselsätta oss med idag när bilen fick lite omhändertagande. Tyvärr blev det inget då jag fått så fruktansvärt ont i vänster knä så jag knappt kan gå. Det känns som det är en sena som åkt på någon inflammation men jag är inte säker. Hoppas det snabbt går över. Har idag smörjt med Voltaren och dessutom tagit en Brufen. Blir samma till natten och hoppas man vaknar pigg och alert och smärtfri.
 
Piga gör under tiden allt för att komma nära. Så här såg det ut igår kväll…
 
Hon rörde sig inte ur fläcken förrän jag puttade iväg henne när vi skulle gå och lägga oss.
 
Marith

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

20 − elva =