150120 Tänk så fort åren går!

Det känns som det var bara något år sedan jag hämtade hem Garbo (den gudomliga) från Djurbergas kennel i Dalarna. Så är det nu inte, det är hela 9 år sedan.  Det är klart när man tänker på all glädje som denna hund har gett mej så är det kanske konstigare att det inte är längre sedan.
 
Idag hade jag tänkt hinna ut och träna lite till hennes ära men det blir inte som man vill alla gånger. Som tur är så lattjade vi lite på morgonrundan, vilket är nästan lika uppskattat. Vi har börjat med godissök i snö. Inte helt lätt och speciellt inte om det är lite konkurrens. Förhoppningen är att de kommer på att ju lugnare och mera metodiskt de söker, desto lättare är det. Vi får väl se hur det går, det är mycket vinter kvar ännu,. Hoppas bara att vi får behålla den här sköna lössnön. Blir det packad så är det svårare att genomföra.
 
Ett grisöra blev det i alla fall och naturligtvis fick även Piga. Dessutom blev det även en halv våffla med grädde och lite hjortron. MYCKET uppskattat!
 
 
Lite lyx på födelsedagen
 
 
Vi väntar på var så god, matte!
 
Födelsdagsbarnet SE NO JCH Djurbergas Levisham Moor ”Garbo”
 
Just nu ligger hon i soffa och sover sött, ser rätt nöjd ut så jag hoppas att  födelsedagen ändå har varit rätt bra. Många grattisar fick hon på Facebook också och det tackar vi förstås för!
 
Marith
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

11 + fjorton =