150130 Säger som en känd svensk… Äntligen!

Ja äntligen har jag lyckats sy ihop årets kennelträff. Tack vare att jag har velat lite fram och tillbaka innan jag kunde bestämma datum (funderingar på att para Piga) så har det dragit ut på tiden för att bestämma datum, men det blir den vanliga helgen, 3-5 juli!
 
Vi har också grubblat på vilken instruktör vi ska fråga, vilket har resulterat att vi lagt ut lite krokar här och var men helt plötsligt, som en blixt från klar himmel, kom jag på vem vi skulle fråga. Willy Gustafsson, naturligtvis! Tack och lov tackade han ja också. Känns kanonbra. Särskilt roligt är det ju eftersom Garbo är efter gamla Iliadenlinjer (Illiaden är Willys kennel). Ska bli riktigt skoj att höra om han ser något arv från gamla stammen. Jag tycker ju förstås att jag gör det men det är ju jag det…
 
Hoppas bara att våra valpköpare tar tillfället i akt och kommer! Jag tror att det kommer att ge en riktigt stor kick framåt. Inbjudan till våra valpköpare kommer att skickas så fort jag har fått klart om priserna på mat o logi hos Depå Grande.
 
För övrigt så snöar det och snöar och snöar! Det har väl inte kommit så hemskt mycket i cm räknat men det räcker till. Flickorna var riktigt ystra idag när vi gick morgonrundan. Full fart ut i snön, jagandes varandra. Lite kul att se att Garbo fortfarande håller Piga stången men Piga  försöker och försöker och försöker men landar ändå på rygg i någon snödriva.
 
 
Pälsen härligt full med snö….
 
För det mesta så dyker det upp lite oväntade saker efter vägen:
 
 
Här stod de intresserade och nosade en lång stund så även jag blev lite nyfiken….
 
 
Zoomade in med kameran (telefonen) men kunde inte se vad det var som var så intressant…
 
 
Kom hit och titta själv sa Piga…..
 
 
Det var nog kanske en räv som hade haft kalas, lite svårt att tolka spåren.
 
 
Kunde inte heller riktigt  se vad det var för fågel….
 
Största delen av dagen har jag använt till att skotta snö. Släppte ut flickorna till hundgården en stund medan jag skottade men jag har ingen värme på i hundhuset så de skulle bara få vara där en liten stund. Det tog inte lång tid alls innan Garbo satte sig vid grinden, redan less på att vara där. Piga gick och luktade och inspekterade över allt men eftersom jag inte vill att Garbo ska sitta stilla i snön så fick gå in igen efter ca en halvtimme.
 
I morgon hotas det om mera snö så det lär bli snöskottning då också för min del. Har vi tur så snöar det inte på söndag. Då kommer Valle med husse och matte så ska vi försöka gå ut och se vad vi kan hitta på för roligt till flickorna och Valle. Han börjar för övrigt bli riktigt stor nu, hela 9 månader. Musproppen!
 
Marith
 
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fem × 5 =