150302 Börjar bli dags nu…

Javisst, det börjar bli dags att skriva lite igen. Ibland finns bara inte lusten, eller kanske behovet, att skriva av sig men nu känner jag att det kanske är dags att i alla fall tala om att vi lever och har hälsan.
 
Det har ju i och för sig inte varit särskilt mycket aktivitet med flickorna, eller rättare sagt JAG har inte haft så stor aktivitet med dem men de har aktivetat sig med varandra, löptikarna. Hmmm…
 
 
Motionerar sig själva gör de ju förstås…
 
Det har varit rätt svårt att gå vår vanliga slinga nu ett tag. Det är ju några rejäla backar och bara blankis och halt… om det inte är lite nysnö på blankisen som gör att det är ännu halare. Idag gick vi åt andra hållet istället, där är det inga långa brant backar men inte lika fin natur å andra sidan. Ingen vy över Sundsjön att fota men lite annat förstås.
 
 
Flickorna hittade en sten som det måste upp och undersöka. Självklart blev det ett foto!
 
 
Det är mera öppet så det har nog varit mera snö och då ligger det kvar lite mera snö här än där vi brukar gå
 
 
I morse var det rätt grått när vi gick men det blev bättre fram på dagen
 
 
Här är det någon som brukar flytta in framåt våren.
 
 
Kan nog bli bra att träna här när snön har försvunnit.
 
 
Flickorna tycket det var rätt härligt när det fick sträcka ut lite och undersöka saker på egen hand.
 
 
… men de lunkade på efter skoterspåret på hemvägen.
 
I morgon har vi inte tid med någon lång morgontur så det blir en eftermiddagstur istället. Då kanske det också följer med lite dummisar. Det blir ju bara sporadiskt nu för tiden. Det var meningen det skulle bli lite samträning i lördags men det blev inställt tyvärr. Hoppas det blir något framöver i stället. Piga är ju snart klar med sitt löp så sedan får man väl lägga på ett kol med lite vettig träning.
 
Marith

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

femton − 7 =