150318 Vad har vi sysslat med då?

Veckorna rusar fram… Var är handbromsen? Vi har numera lagt in lite träning varje dag när vi går vår morgonrunda. Ibland går vi två gånger om dagen då det är så härligt väder!!! Sol och plusgrader men fortfarande snö i skoterspåren, i alla fall fläckvis. Jag tror flickorna tror att de är i himmelriket just nu.
 
I söndags fick vi besök av Valle med husse och matte Berit och Lars. Vi lade upp träningen som en liten jaktstig där vi hade stopp med diverse övningar på vissa platser utefter en slinga som jag brukar gå. Vi började med lite markeringar och vid nästa stopp var det linjetag. Tredje stoppet var markering igen om jag minns rätt och sedan körde vi ett fält på 15 bollar där de fick ta varannan. Det hela tog nog ett par timmar så det smakade gott att fika lite när vi kom tillbaka hem till oss.
 
Det blev inte så mycket tid över för att fota men några foton blev det:
 
 
Först ett par foton på fina, goa Valle ensam, men bakgrunden blev lite mörk men …
 
… jag kunde ändå inte låta bli att lägga ut dem då han är så söt.

 
Berit, Valle & Lars med Piga och Garbo i förgrunden.
 
Valle tyckte att Garbo luktade lite gott (hon har precis i dagarna slutat löpa) men bara under förflyttning när de var lösa och lediga. När det var jobb då var det jobb som skulle utföras. De gick på samma fält men inte samtidigt men han reagerade inte på det, bara jobbade på. Härligt att se!
 
I går kom Roland och Garmin hit och vi gick en liten sväng med hundarna. Det blev även då lite markering, dirigering men även ett närsök. Det blev lite fika efter träningen förstås och Roland berättade om sin Mexicoresa. Mycket intressant!
 
Idag skulle det vara sämre väder på gång enligt väderprognosen på TV igårkväll. Döm om min förvåning då det var både plusgrader och en blek sol när vi gick vår morgonrunda.
 
 
En blek sol anas bakom molnen
 

 

Framåt dagen blev det ca 8 grader varmt, trots att solen inte har lyckats lura molen utan har fått kämpa hela dagen. Det blev inte mer än en blek, men ändå härlig, vårsol.
 
För övrigt håller jag på att försöka flytta bloggen till ett annat ställe för jag tycker att man nu har gjort sådan ändringar så annonser tar över hela bloggen, speciellt om man tittar på mobilversionen. Svederkäringa kommer förmodligen inte att uppdateras här utan får vila tills det är flyttat. Det beror lite på hur gott det går och hur mycket tid jag hinner lägga på flytten. Förr eller senare blir det…
 
Marith
 
 
 
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

två × två =