En vecka med besök

Den här veckan har vi haft kärt besök. När vi åkte hem från begravningen i måndags hämtade vi upp Ronja i Brunflo där hon och hennes husse hade mellanlandat från älgjakten. Jag släppte ut flickorna ur bilen så de fick hälsa och rasa av sig lite tillsammans med Ronja innan vi åkte hem. Jag tror att de tyckte att det var kul att träffas igen, alla tre.

Tisdagen blev en rätt lugn dag med bara lite skogspromenader. Ja lugn och lugn, flickorna lekte förstås och första dagarna var det mest Ronja och Ulli men sedan var det lite olika konstellationer och ibland alla tre.

Följa John

På onsdag var vi faktiskt ut och träna. Ulla hörde av sig och Lena hakade också på. Skönt när andra tar initiativ. Lusten finns men så mycket längre än så blir det inte om ingen ”sparkar en i baken”. En härlig eftermiddag med delvis sol blev det.

Dagens uppgift var i  första hand stoppträning

Här sitter alla passiva medan vi gick och preparerade dirigeringarna. Från vänster Ronja, Ulli, Piga, Susa och Anton, bekvämt liggande. 😀

Vi avslutade med en dubbelmarkering som inte var helt enkel då terrängen ställde till en hel del. Vi fick också besök av en älgjägare som tänkte släppa sin hund en bit bort så han ville veta när vi var färdiga.

Inomhus har det små ”gosstunder” bland.

Gosstund

Idag var det så dags att säga hej då för denna gång till Ronja. Det blir allt lite tomt. Hon har dessutom många saker gemensamma med Garbo så ibland är det nästan lite spöklikt. Fick meddelande för en stund sedan att hon var hemma igen, lite trött efter en lite tuff bilresa. Tror säkert att även matte som varit utomlands, var lite trött efter en lång bilresa idag.

Naturligtvis blev det ett foto på trion.

Nyponen har precis börjat mogna nu när det börjar tryta med hallon och blåbär så än finns chansen till naturligt C-vitamin.

Vi fick också en hälsning från en stilig herre i Norge och hans matte Bente. Norske Max sitter och njuter av det fina vädret, så fin!

Nu kommer det att bli lugnt några dagar. Jag hoppas att lusten att träna infinner sig så de vår en liten ”duvning” innan torsdagen då det åter är en vänlig själ som inbjuder till träning. Bra att ha något roligt att se fram emot. Det tråkiga har jag skrivit av mej på Huskorsets blogg så det slipper ni läsa här. 😉

Marith

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sexton + 7 =